Takım

Türk Takımları PMPL Avrupa Şampiyonası’nda Büyük Ödül İçin Yarışacak

Infinix sponsorluğunda 3,5 milyon TL ödül havuzuna sahip PUBG MOBILE Pro League Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sekiz Türk grubu mücadele edecek.

Dünyanın en bilinen taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, Infinix sponsorluğunda Avrupa’nın en uygun espor gruplarının kıyasıya mücadele edeceği PUBG MOBILE Pro League şampiyonasının program detaylarını paylaştı.

Ülkemizdeki en yetkin sekiz PUBG MOBILE grubunun mücadele edeceği şampiyonaya Avrupa bölgesinden sekiz takım katılacak ve 16 takım 3,5 milyon TL (150 bin dolar) ödül havuzuyla şampiyonada başarı peşinde koşacak.

8 – 11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek şampiyonada, takımlar PUBG Mobile World Invitational’a (PMWI) katılmaya hak kazanmak için kıyasıya mücadele edecek ve sadece şampiyon takım PMWI için yer alacak. Dört gün boyunca çekişmeli maçlara ev sahipliği yapacak şampiyonada her gün altı maç oynanacak.

PMPL Avrupa Şampiyonası’ndaki heyecanlı maçların tamamı 8 – 11 Haziran 19.00’da PUBG MOBILE Türkiye ve PUBG MOBILE Esports Türkiye, TikTok ve Facebook kanallarından canlı izlenebilecek.

8 Türk takımı Avrupa sahnesinde!

PUBG MOBILE Pro League Türkiye Bahar Dönemi Finallerinde FUT Esports 189 puanla şampiyon oldu. 133 puan toplayan Ozarox Espor 2. olurken, bire bir puan alan Next Hayal şampiyonayı 3. sırada tamamladı. Bu grupları Fire Flux Esports, Regnum Carya Esports, Beşiktaş Esports, BRA Esports ve Melise Esports ile birlikte sekiz Türk grubu PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan diğer sekiz takım PMPL Avrupa’dan geldi. PMPL Avrupa Bahar Dönemi Finallerini şampiyon olarak tamamlayan Gaiming Gladiators, ikinci Major Pride ve üçüncü Game-Lord gruplarının yanı sıra, Excuse Me, MadBulls, Nexus Gaming, ARR eSports ve SLY Europe takımları da yarışıyor. Avrupa Şampiyonası. hakkını kazandı.

Infinix, PMNC ve Rising Stars’tan sonra PMPL Türkiye Sponsoru

Yüksek performansı uygun fiyata kullanıcılarla buluşturan Infinix, NOTE 30 serisinin by-pass şarj özelliği sayesinde fişe takılıyken oyun oynarken veya görüntü izlerken pili şarj etmiyor ve anakartın ihtiyaç duyduğu enerjiyi doğrudan anakarta veriyor. cihaz. Infinix NOTE 30, 1.000 tam şarj döngüsünden sağ çıkarak endüstri ortalamasını aşan benzersiz bir dayanıklılık sunarken gücünün %80’ini korur.

Güçlü, şık ve uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle tanınan Infinix, 2023 PMPL Avrupa Şampiyonası’nın sponsoru oldu. Daha önce PMNC’ye ve Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası Rising Stars Tournament’a sponsor olan Infinix, PUBG MOBILE ile yaptığı iş birliğiyle espor bölümünün yapı taşlarından biri olmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu